Thursday, 27 June 2013

It Has Been A Year!!!!

Bismillahirrahmanirrahim...

Assalamualaikum and greeting readers!


      Fuh! Fuh! *tiup habuk dalam blog* Cliche introduction will be... "Dah lama rasanya aku tak update blog disebabkan kesibukan tugas harian..bla..bla.." ...but I'm not going to be one!

      Aku rasa tak jadi masalah pun kalau tak update kat blog. Yang jadi masalah bila dah setahun kau jadi law student tapi masih lagi rasa hambar. Normalkah? *jatuh kerusi*

      Frankly speaking, I'm still in doubt that...is it for real I sat on final exam for second semester already? Kadang tu terasa macam nak ulang atau tangguh je hari-hari exam especially time study week.





      Orang macam aku ni kalau exam tu pukul 2.30 petang, pukul 7 pagi hari exam baru nak datang segala kesedaran dan keinsafan dalam diri. Haa..masa tu mulalah rasa nak putar balik masa dan kutuk-kutuk akan kemalasan diri masa lalu.

      Menjelang musim peperiksaan, macam-macam perangai dan ragam manusia yang mungkin kita takkan dapat tengok di hari-hari biasa. Contohnya, dia ni memang spesies suka kacau orang dan buat orang nak baling kertas kat dahi dia. Tapi bila nak exam je dia akan buat soalan past year banyak-banyak pastu bagi kawan-kawan yang dia selalu kacau dan yang selalu annoying dengan dia copy jawapan tu. *Dah tu confident je jawapan dia betul?* -__-

      Well, it was merely my opinion but for certain reasons, it may happen. Trust me, I'm a law student!

      Actually aku takde point pun nak tulis tapi terasa nak menulis walau takde idea. So, here we go! A bland post full of mumbles. Sedih!

      But that's okay. Semalam aku dah habis exam after last paper, Arabic for Law. Walaupun ada sikit dukacita untuk paper MLS II dan Usul Fiqh, tapi Allah mudahkan untuk paper after tu. Bak kata sorang member ni, Allah kan sweet? ahee~

      Dah cukup aku mengarut. Nak kena bangun awal sebab kena gather before pukul 7.30 pagi. Kalau sem lepas aku pergi Sungai Congkak, sem ni aku nak pergi Sungai Gabaiiiiiiiii!!!!!!!!!

Kami kipas jerebu tu kuat2 ye Mak Jemah?



p/s : Nyaris-nyaris cancel plan sebab jerebu. Alhamdulillah nikmat Allah beri hujan kelmarin =')

No comments:

Post a Comment