Thursday, 27 June 2013

It Has Been A Year!!!!

Bismillahirrahmanirrahim...

Assalamualaikum and greeting readers!


      Fuh! Fuh! *tiup habuk dalam blog* Cliche introduction will be... "Dah lama rasanya aku tak update blog disebabkan kesibukan tugas harian..bla..bla.." ...but I'm not going to be one!

      Aku rasa tak jadi masalah pun kalau tak update kat blog. Yang jadi masalah bila dah setahun kau jadi law student tapi masih lagi rasa hambar. Normalkah? *jatuh kerusi*

      Frankly speaking, I'm still in doubt that...is it for real I sat on final exam for second semester already? Kadang tu terasa macam nak ulang atau tangguh je hari-hari exam especially time study week.



Tuesday, 4 June 2013

'Blogger'kah Aku?

Bismillahirrahmanirrahim...

Assalamualaikum semua!

      Setelah berhempas pulas membanting tulang menyiapkan segala assignments dan presentations dan perkara yang sama waktu dengannya, dapatlah aku meluangkan waktu barang seminit dua mencoret di laman blog aku ini.

Eh, tunggu! Aku ada blog. Blogger ada blog. 'Blogger'kah aku?