Sunday, 24 February 2013

Pantang Jumpa

Assalamualaikum and greetings everyone! =)

      Nampaknya kebanyakan student di Malaysia dah kembali ke sarang menuntut ilmu masing-masing ye. Bagus-bagus.

      Dah seminggu berlalu dan pastinya masih banyak cerita di kampung halaman yang berbaki belum digosipkan sepenuhnya dengan rakan sebaya. Bagaimana kami tahu? Kami juga student seperti anda. (gaya iklan Esso-Mobil)

      Bila jumpa member memang tak perasan yang dunia ni berputar. Tau tau je dah malam.

      Tak cukup malam Isnin bila dah puas lepak kat Bilik TV sambil makan spaghetti, aku ajak (paksa) semua pergi Pasar Malam Selasa yang terletak di Bandar Semarak.




      When it comes to go somewhere or doing something involving all your friends, it's not easy you know. Although when you said to your friend like " All you have to do is just get into the car and follow. "

      Tapi tak semudah itu. Aku bertanggungjawab mengajak semua member aku yang tersayang dengan berhemah.

      Alhamdulillah, dengan izin Allah aku berjaya menggunakan kepakaran aku dalam bidang membuat orang serba salah dan akhirnya plan konvoi ke Pasar Malam Selasa yang lepas was a success! :3

cc: Twitter @syafiqahnajib

No comments:

Post a Comment