Sunday, 10 February 2013

Girls Out (Part II)

Salam everyone!

Okay this is a continuation post for Girls Out The Series (ceh..kemainnn..) haha.. Saja je tu nak gebang di pagi hari. Kalau post yang lepas dah cerita sampai mandi sungai kan? So for this time I'm about to finish the story of our journey.

Sebelum terlupa, nak kongsi cerita sikit alias nak beri nasihat pada anak dara macam saya especially. Bila nak cari port untuk korang mandi sungai, biarlah yang jauh dari orang ramai. Tak pun jangan dekat dengan tempat abang-abang gedang yang nak tunjuk hero.

Mana tak geram, tengah khusuk belajar berenang dengan Tuan Guru Saadah, tiba-tiba ada sekumpulan bros' suruh kitorang ke tepi macam tu je. Ape kes?!

Yelah, susah sebenarnya nak menjaga lebih-lebih lagi part aurat kat tempat public but that was not an excuse. Pakai tudung, lengan panjang, tak jarang tu semua kita tahu dan tak perlu lagi pengawas nak ingatkan macam kat sekolah dulu-dulu. #TerasaKe

What did I just said? Oh boy..shall we continue? *everyone's nodding their head* okay great. Around 4 p.m. we're heading to Kajang and we stopped at Masjid nearby to perform Asar prayer. And there you go! Having some snapshots...again.



Was that the best I can come out with?! Doubt myself *sighs*

Dah sampai Kajang! Emm..sedapnya bau satay~ hewhewhew.. Macam biasa lah. Apa lagi yang orang buat kalau tak order, tunggu, makan, eh kucing! kamera..kamera.., kumpul duit, wakil sorang bayar kat kaunter. And that what's friends always do..together =')





Itu saja kisah kami. Selagi gate kolej tak tutup jangan harap muka kitorang nak ada kat bilik. So bagi kaki-kaki jalan cam kami-kami ni memang tak akan pernah serik nak buat kerja camni lagi coz we can't get enough of it!

~THE END~ 

GIRLS OUT THE SERIES

No comments:

Post a Comment