Sunday, 26 February 2012

The Ending Has Come

Semalam dekat kolej aku ada pendaftaran untuk pelajar degree sesi Mac 2012. Tiba-tibe teringat saat pertama kali aku jejakkan kaki di UiTM, Shah Alam sebagai pelajar mahasiswa. Kini, segalanya akan berakhir dalam 3 minggu saja lagi. Berikut adalah sedikit bingkisan sepanjang kehidupan aku di bumi Shah Alam ini... #tearsdrop

First Semester Foundation of Law :)

Misi menyelamatkan mereka2 yang tersesat :p (Aziatull and her clique)
Presenting my PM's crews (last sem roommates: Malin, Yusma, Azah) 


Lawatan ke Parlimen Malaysia, check my last  post
Group G (PI007) 2011/2012..lawyers in the making..Amiinn~




OK yang ni terharu T_T (jamuan kelas sama tarikh dgn ulang tahun birthday..teehee~)

Please don't say anything ^^'
Having fun after final at i-City, Shah Alam

Macam tak percaya satu sem dah berlalu pun. Masuk je sem 2, laju semacam je rasanya. Macam korang naik bas tingtong tukar naik bullet train pun ada. Sedar-sedar dah nak dekat final. Lepas ni semuanya ke arah tuju masing-masing. Apa pun pilihan korang lepas ni, harapan aku supaya bila dah berjaya nanti janganlah lupakan aku ye? haha.. sayang korang semua.. xoxoxo

Throughout the Semester Two (Final Sem) =')




At the Palace of Justice
aku jeles dgn gambar ni, sila faham T_T
Lawyers to be, InsyaAllah :)
G heroes @ futsal team..jyeah!!
G handball's team in action!

We win!! Congrats Gebaters!!
Hari Kecemerlangan Asasi (HAKA)
My fellow debate teammates and lecture for BEL332
Secret Recipe..nyummyy~

Going Groovy with Datuk Irmohizam



Jadi Frencmen kejap malam tuh :p
Credited to my sister, kak Ilah for this lovely dress <3




haha..nice~
Thanks for reading fella!

4 comments:

  1. wah..beshnya kak salmah..teng0k gambar2 ni..:)
    memang nmpak mcm peguam y berjaya la..insyaallah.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke?? aduhai, asasi je pun echa. akak doakan echa lebih berjaya dari akak, ye? rindu awak lah~

      Delete
  2. hihi..insyaallah..um.. rindu kite?hak2..same2 la.. -peace-

    ReplyDelete